Parterapi med relationsterapeuten

Har relationen kört fast? Känns det som om alla dörrar är stängda? På NovaNet kan du söka parterapi med relationsterapeuter som är diplomerade vid HumaNova. Boka tid för att träffas på plats eller online i det digitala mötesrummet.

Här finner du en presentation av terapeuten/coachen/konsulten.

Par- och relationsterapi

Tillhör du dem som tror att parterapi är både ett misslyckande och en bekräftelse på att förhållandet är kört? Ofta är det precis tvärtom. I samtalet med parterapeuten befinner ni er på en neutral plats, kan ta ett steg tillbaka, andas djupt och mötas på nytt.

När det blir svårt att kommunicera kan en tredje part hjälpa till att lösa knutar. Parterapins neutrala plats kan bidra med nya insikter och skapa nya förutsättningar för kommunikation och djupare tillit. En stagnerad relation kan få ny, frisk energi med hjälp av en parterapeut och relationscoach.

Livsviktiga relationer

Parterapi är även för dig som vill förbättra relationen med exempelvis mamma, pappa, ett syskon eller vän. Med parterapeutens hjälp får ni hjälp att se bakom känslor och låsta mönster. Parterapeuten kan hjälpa er att komma vidare.

Sök parterapeut och relationscoach på NovaNet

Hitta din par- och relationsterapeut (länken öppnas i ett nytt fönster):

Här finner du en presentation av terapeuten/coachen/konsulten.